Yritys

 Tervetuloa!

 

Lu-Ko on vuonna 1968 perustettu perheyritys, joka on erikoistunut leipomouunien ja -koneiden valmistamiseen ja niihin liittyvien perustavaroiden toimitukseen. LU-KO:n toiminta käsittää lisäksi varaosa- ja huoltopalvelun, sekä teknisen neuvonnan monivuotisella ammattitaidolla.

Yrityksemme on tällä hetkellä toisen yrittäjäpolven hoiteissa ja kolmas sukupolvi on jo tulossa mukaan isoisän aloittamaan toimintaan. Matkan varrella olemme valmistaneet tuhansia uuneja sekä kotimaahan että ulkomaille. Suomen lisäksi toimimme tällä hetkellä myös Baltian markkinoilla.

Meillä on kaksi kilpailuetua: Valmistamamme uunit ovat aina yksilöitä. Uunien tekninen rakenne on vakio, mutta tämän perusrakenteen toteutus on aina asiakaslähtöistä. Tarvelähtöisesti valmistetut uunit palvelevat parhaiten sitä ainutlaatuista tuotantomäärää, -tapaa ja -tilaa mihin asiakas on uunia suunnitellut.  Näin tehtyjä uuneja käytetään vuosia ja usein jopa vuosikymmeniä, sillä ne ovat aidosti osa asiakkaan omaa tuotantoprosessia.

Toinen kilpailuetumme on suomalaisuus. Mielestämme suomalaisuus edustaa edelleen sitä vanhan ajan laatua, jota olemme tottuneet odottamaan: hyvää suunnittelua, laadukasta työn jälkeä, kestävyyttä vuodesta toiseen, joka suhteessa järkiostosta. Tiedämme tuotteidemme laadun sekä oman työmme että komponenttien osalta. Komponentteihin voidaan luottaa, sillä pyrimme käyttämään aina suomalaisia materiaaleja ja osia. Ja omasta työstämme menemme aina takuuseen.

Asiakkaistamme jopa 80% on kalustoaan uusivia asiakkaita, josta olemme erityisen ylpeitä. Uskollisuutta ei voi ostaa, sen voi vain ansaita jokapäiväisellä toiminnalla.

Omalla tavallaan tämä muodostaa kehän: Laadukkaan toiminnan ansiosta meillä on uskollisia asiakkaita. Uskollisten asiakkaiden ansiosta meillä on pitkä toimintahistoria. Historia puolestaan muuttuu kokemukseksi uusien uskollisten asiakkaiden käyttöön. Meidän kanssamme asiakas ei jää pulaan, ei uusi eikä vanha.