Oikean uunin lisäksi tarviset oikean paistoalustan tuotteillesi. Käyttämäsi pelti, vuoka tai ritilä vaikuttaa tuotteesi kypsymiseen, koostumukseen ja pinnan rakenteeseen. Nyrkkisääntönä on, että ensin mietitään mitä halutaan paistaa, sitten valitaan siihen parhaiten sopiva alusta tai astia. Elintarvikkeen paistamisen pyhä kolminaisuus on sopiva uuni, oikeat säädöt ja asetukset, sekä oikea paistoalusta.
Tuotteemme ovat saatavilla sekä pinnoittamattomina että teflon- tai kumisilikonipinnoituksella. Pinnoitus estää tuotteiden palamisen kiinni ja helpottaa niiden irtoamista alustasta. Joillekin tuotteille paljas peltipinta on edelleen se paras, joko öljyttynä tai leivinpaperin kera. Jos pellin, ritilän tai vuoan valinta pohdituttaa, niin ota yhteyttä – me autamme!
Kuten muutkin Lu-Kon tuotteet, nämäkin valmistetaan pieninä sarjoina omalla pajallamme, kotimaisesta teräksestä. Pinnoitukset teetämme luotettavalla paikallisella alihankkijalla.
Katso alta vakiomallimme. Näiden lisäksi toteutamme myös asiakkaalle räätälöityjä ratkaisuja.

PAISTOPELLIT AALTO
Erinomainen pelti leiville.

PAISTOPELLIT REIJITETYT
Perforoidut paistopellit pinnoituksilla tai ilman.

PAISTOPELLIT SILEÄT
Perinteinen pullapelti leivontaan ja paistamiseen.

RITILÄT
Ritilöitä leivontaan, elintarviketeollisuuteen ja ravintoloille.

VUOAT
Vuoat ja paistomuotit asiakkaan tarpeisiin.