Tuotteet

Tuoteemme ovat suomalaista käsityötä. Valmistamme uuneja ja leipomoalan laitteita ja tarvikkeita, kuten nostatuslaitteita, rosterikaappeja, pinnavaunuja, paistopeltejä, hormeja ja muuta. Kun valitsemme komponentteja, esimerkiksi polttimoita ja sähköosia, pyrimme aina käyttämään suomalaisten toimittajien tuotteita, mielellään Suomessa valmistettuja.

Päätuotteemme on LU-KO UNIQUE POWER pinnavaunu-uuni. Sen ainutlaatuisuus perustuu pitkään kokemukseemme sekä hyvin suunniteltuihin ja toteutettuihin yksityiskohtiin. Tämä uunimalli soveltuu paitsi leipomoihin myös moniin muihin elintarviketeollisuuden tuotantoprosesseihin. Uunin saa sekä sähkö-, öljy- että kaasulämmitteisenä.

Uuni on arvokas investointi, mutta hyvin pidettynä se myös kestää pitkään.  Hiljattain asiakkaamme kysyi meiltä varaosaa vuonna 1978 valmistamaamme uuniin! Ilahduimme tästä ja toimitimme varaosan. Uunien käyttöiät luonnollisesti vaihtelevat käytön määrän ja huollon mukaan, mutta keskimääräinen käyttöikä on silti pitkä, helposti yli 15 vuotta. Investointina Lu-Ko -uuni maksaa itsensä takaisin.

Tarjoamme aidosti korkeaa toimintavarmuutta ja parasta paistotulosta jo vuodesta 1968 – niin Suomessa kuin muuallakin Euroopassa.

 

UUNIT

Lu-Ko Unique Power pinnavaunu-uunit.

PINNAVAUNUT

Laadukkaat ja räätälöidyt pinnavaunut.

PELLIT JA RITILÄT

Paistamiseen parhaiten sopivat pellit ja ritilät.

TARVIKKEET

Paistamisen ja leipomisen tarvikkeet.

VARAOSAT

Uunien ja muiden tuotantolaitteiden varaosat.