Palvelut

Palvelemme asiakkaita sillä periaatteella, että olemme tiiviisti mukana hankintaprosessin joka vaiheessa alusta loppuun. Lu-Kon leipomokoneen tai uunin tulee olla kannattava investointi joka kerta. Virhevalintojen välttämiseksi alkutyöt kannattaa tehdä huolella:

Toimimme niin, että tapaamme asiakkaamme aina”paikan päällä” leipomossa, ravintolassa tai tehtaalla. Silloin saamme parhaan käsityksen tuotantotiloista, valmistetuista elintarviketuotteista, tuotantomääristä, tuotantoprosessista ja nykyisistä laitteista. Mitä paremmin ymmärrämme teidän toimintanne, sen paremmin pystymme teitä auttamaan.

Usein pystymme heti kertomaan näkemyksemme sopivista uuneista, laitteista ja niiden mahdollisuuksista; esimerkiksi sopivatko valmistamasi tuotteet tietylle uunityypille, saako patonkeihin rapean pinnan nykyisillä laitteillasi tai asettavatko tilasi erityisvaatimuksia pinnavaunuille ja niin edelleen. Tapaamisen päätteeksi keskustelemme uunimalleista ja kalustosta, niiltä vaadittavasta suorituskyvystä ja niiden käytön mahdollisuuksista.

Koska tuotanto on alusta loppuun omissa käsissämme, pystymme jo tässä vaiheessa jättämään sitovan tarjouksen ja antamaan pitävän aikataulun toimitukselle. Kun uunit ja tarvikkeet ovat valmiit, järjestämme ja hoidamme kuljetuksen tiloihisi ja tuotteiden asennuksen paikalleen. Säädämme uunit ja laitteet käyttövalmiiksi ja olemme mukana ensimmäisten tuote-erien valmistuksessa. Käyttöönottopalvelumme takaa, että laitteesi toimivat alusta alkaen ongelmitta.

Kun harkitset uunien, leipomolaitteiden tai tuotteiden hankkimista, ota ensin yhteyttä meihin ja sovitaan tapaaminen!

Huoltopalvelut

Huoltotoimintamme perustana on laaja-alainen tuotteidemme tunteminen – luonnollisesti. Parasta huolenpitoa on aina laitteiden huolellinen toiminnan seuraaminen ja aikainen puuttuminen pieniltäkin tuntuviin ongelmiin – niillä kun on tapana muuttua ajan kanssa suuriksi ongelmiksi. Huollamme niin vanhoja kuin uusiakin tuotteitamme koko Suomen alueella. Huoltomme vahvuutena on ammattitaitoinen henkilöstö: Usein huoltajana on kaveri, joka on itse ollut mukana rakentamassa uuniasi!